Här hittar du lugnet du letar efter

Jag vet inte hur ditt liv ser ut. Ibland är vi i perioder med om sådant som är jobbigt, svårt och smärtsamt. För så är det att vara människa.

Ibland är allt lugnt och ofta till och med härligt. Sedan händer något. Du får för mycket att göra på jobbet. Du bråkar med din partner. Din mamma blir allvarligt sjuk eller din storebror drar in dig i sin livskris. 

Den här växlingen mellan toppar och dalar är ett normaltillstånd för oss som människor. Livet går upp och ner. Vi kan ställa till problem för oss själva om vi förväntar oss att livet ska flyta på utan friktion och att vi alltid ska må bra. Då kommer vi att bli nedstämda, arga eller ledsna över att vi inte mår så bra som vi "borde" göra. På så sätt kan vi skapa spiraler av lidande för oss själva.

Jag arbetar med ett holistiskt synsätt. Det handlar om att se människan som helhet. För att må bra på riktigt, måste vi må bra fysiskt och psykiskt.

Genom att gå igenom allt, kartläggning, från hur du äter, hur du rör dig, hur du sover, jobbar, umgås och mår, kan vi hitta nyckel till ditt välmående.

Tillsammans med mig får du hjälp med att återta kontrollen över ditt liv. Du får verktyg att hantera den ofrånkomliga stress som är en del av livet - och att förändra den stress som är möjlig att göra något åt. 

Du, nu är tiden inne att sätta dig själv i första rummet. 

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag här.

Var vänlig mot dig själv